Recept: grilované broskyne a med so škoricou
Aj vy milujete letné večerné posedenia s priateľmi, keď sa griluje mäsko a popíja dobre vychladený drink? A čo môže byť lepšie ako sladký dezert na záver? Určite vyskúšajte naše grilované broskyne s medom so škoricou. Tento recept je tou správnou volľbou, ktorú určite nikto neodmietne a všetkých ohromíte neočakávanou kombináciou, ktorou je grilovaná broskyňa a med so škoricou.
Ingrediencie:
– tvrdšie broskyne (aby sa pri grilovaní nerozpadli)
– vanilkovú zmrzlinu
– med so škoricou
– škorica
– mäta na dozdobenie
Postup:
Broskyne si ugrilujeme. Po ugrilovaní ich natrieme medom so škoricou. Vedľa broskýň si naložíme vanilkovú zmrzlinu ( množstvo necháme na každého podľa chuti, naša skúsenosť je taká, že nikdy nie je dosť ). V prípade, že máte ešte chuť môžete zmrzlinu ozdobiť ovocím a posypať škoricou. Broskyne ozdobíme mätou.